За втора поредна година, PMI България Чаптър организира конференция PMDAY БЪЛГАРИЯ 2012. Конференцията ще се състои в петък, 12-ти октомври 2012 г. В рамките на един ден ще се съберат професионалисти от частния и държавен сектор, за да обменят идеи и опит за предизвикателствата и тенденциите в управлението на проекти днес.

Защо да посетя PMDAY БЪЛГАРИЯ 2012?

През 2012 г. конференцията обещава:

 • Опитни лектори
  Докоснете се до най-добрите практики за успешно лидерство и управление на проекти.
 • Интерактивни сесии
  Участвайте в дебатите! Задавайте въпроси!
 • Нови контакти и възможности за кариера
  Срещнете се с други професионалисти и компании.
 • 7 PDUs
  Спечелете 7 PDUs, докато получавате ценни съвети и добри практики от международни и местни експерти по управление на проекти.

Кои сме ние?

Project Management Institute® (PMI ®) е сдружение с нестопанска цел и световен лидер в управление на проекти, с повече от половин милион членове, и притежателите на акредитивни писма в повече от 185 страни. Нашата подкрепа за управлението на проекти се изразява чрез световно признати стандарти и сертификати, задълбочени изследователски програми и възможности за професионално развитие.

PMI България Чаптър е създадена през месец декември 2009 година. Главния стремеж на ПИ ЕМ АЙ България Чаптър е да популяризира и да наложи най-добрите практики и стандарти, с оглед постоянно нарастващата нужда от присъствие на професионални ръководители на проекти, които да управляват големи и сложни проекти, финансирани от държавата и местните власти, Европейският съюз, Световната банка и други международни донори. Тези проекти и качеството на техните резултати са от изключителна важност за развитието на страната и международно признание на положените усилия.

Как да ни последватe в Linked In и Facebook?

ITCE Telerik New Horizons
БАУРЧР IDG Computerworld Enterprise JobTiger
Devin